Videoklipp, Vader och Axlar

Vader och axlar stod på menyn igår och Andreas var där enkom för min skull för att pressa mig till mitt max i alla övningar! Har två filmer inbäddade i detta inlägg, första är på sista dropsettet calf-raises och det andra klippet innehåller några övningar från axelpasset. Uppskattar verkligen att ha en coach som pressar mig när jag själv kanske inte har vad som krävs alla gånger för att fokusera och vara på topp. När jag var yngre hade jag inga större problem med att ta varje pass som om det var det sista men tyvärr har det som försvunnit lite med tiden. Dags för en förändring! Som vanligt startar jag passet med vaderna. 3 övningar, ca 7 set per övning inkl sista settet/övning var dropset. Som avslutande dropset körde jag sittande vadpressar varav det minst blev 50 reps inkl att Andreas de sista 5 repsen bad mig ha vaden fullt ”extended” medan han la sin hela vikt och pressade ner mig. Tack till champ Mohamed Lotfy som filmade detta set.