Umeås invånare, ett jävla skämt…

Blir verkligen förbannad.. När man läser VK´s kommentarer kring Björklövens konkurs, förstår man att det aldrig kommer gå att ha ett Elit hockey lag i Umeå.

Tror tammesatan att det är fler RUNT om i landet, ja kanske till och med fler i Skellefteå, som är ledsa över att Löven konkat och sjunkit helt än vad det är i Umeå!

Det är aldrig roligt då ett lag som ändå vunnit sm guld, och som varit med och kämpat som ett ”Elit” lag sedan 70 talet, försvinner från kartan, men det finns Umebor som till och med måste gå in och kommentera på VK och säger att de inte kunde bry sig mindre, att sport bara är hobby och Löven inte är värda någonting..

Men UIK kan de sedan skriva gott om.. Där kan vi snacka hobby.. Detta står jag jävligt fast vid, visst, det är kul att UIK är ett elitlag i DAMfotboll.. Men vad är det för en jävla kvalité på spelet egentligen? Inse att det inte ens är kvalité, inte ens herrallsvenskan är kvalité.. Fotboll är inte riktigt vår grej i Sverige!

Men Ishockey det kan vi, även om vi inte har den bästa ligan i världen, inte den näst bästa heller.. Men efter det, så är det jämnt skulle jag vilja säga, kanske inte ens 3a.. Men det är en toppliga i världen, inget snack om saken!

Visst… Umeå är inte en stor stad, bara norrlands största, och vi har ingenting att komma med då det kommer till de stora, betydelsefulla sporterna.. Kulturhuvudstad ska vi ju bli, det är tammefan mindre intressant än att vi har ett världsligt damfotbollslag.. Ger kanske samma publicitet, om inte mindre!

Fan va less jag är, Umeå är en stad för förlorare, där alla ska gå i modekläder och se allmänt bögiga ut (no offence bögar). Man är bara intresserad av äldreomsorg och skolan om man ska tro på 80% av kommentarerna på vks SPORTDEL?!?.. Sport finns inte, kommer säkert aldrig mer göra heller. De som funderar på att läsa på Umeå universitet ska veta att under vintersäsongen, kommer du inte kunna GÖRA NÅGONTING!

Okej.. Jag ska också vara ärlig.. Jag har tyckt att Björklöven varit ett skämt, kanske inte vad dom varit under 80-talet, detta har man levt på väldigt länge.
Men nu på slutet.. Denna säsong har jag varit på en match… En ynklig match..
Dock är det inte det jag stör mig på, utan det är just att folk tydligen gläds eller åtminstone inte ens bryr sig.

Nu hoppas jag verkligen att folk kommer ha förtroende om Löven startar upp som en ny, fräsch och härlig förening, med nya ledare och positiv inställning!

Det kan nu bara bli bättre Löven, nästa säsong kommer jag börja gå igen, det är nu vi ska visa att vi tror på förändring! Hoppas att fler Umebor tänker som jag, så det går snabbt och smärtfritt genom systemen, för att slåss än en gång om att bli de bästa!

Nu blir det ett hårt ryggpass, får se om jag ber Simon att filma några övningar,
Ha det bra,
var glad,
om ni har ett bra hockeylag! • http://www.djaanii.blogg.se/ Djaanii

  Som före detta Umebo känns detta extremt tråkigt. Jag förstår det du säger i inlägget och håller med i en hel del. Ume behöver ett lag som Löven, men tyvärr är för många umebor för pantade för att inse det.

  Hoppas rygpasset blir baaaaaaam!!! =)

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Mmm håller med, det är jättetråkigt, hoppas det verkligen kommer nått bra från all denna skit!

  Ryggpasset vart helt klart BAAM ;)

 • Anonymous

  Shit david, Grymt inlägg juh
  du borde bli samhällsdebatör ;)

  arsalan=)

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Haha det vet du Arsalan ;)