Träning, skola, omsorg..

DSC_0595Vi har ett underbart väder här i Umeå idag. Snön ligger som ett täcke över hela landskapet och solen värmer mjukt och behagligt. I skuggan kan det vara lite kyligare (-9c) men när det inte blåser så farligt känns det superbra ändå.

De senaste dagarna har varit härliga. Vaderna som plågades i fredags fick sig en omgång igår igen tillsammans med axlarna. Fick genomlida Andreas coachning och brutala vilja att plåga mig trots träningsvärk som satt kvar sen fredagen. Det blev bland annat ett dropset på 60 repetitioner på stående (!?) vadpressen. Det var inte lönt att ifrågasätta Andreas kring detta utan jag gör det jag blir tillsagd. Idag är träningsvärken 2 gånger värre med andra ord.

Bröst och Rygg plågades så sent som i söndags, denna vecka lägger jag mig på tyngre vikter, färre reps men försöker ha samma intensitet som jag alltid har på passen. Kanske vilar jag några sekunder extra för att orka med vikterna men för att inte tappa fokus gillar jag inte att vila för länge trots det är mest optimalt för styrka.

Fick hem månadens beställning från MM-Sports igår också. Jag ska testa 3 nya produkter (för mig) som jag är mycket nyfiken på. Bland dessa tre produkter hittar vi Agmatine, Glycine och DSC_0593Vitamin D3 + K2. (Klickbara länkar). Senare kommer det upp en recension kring dessa produkter när jag använt mig av dem nån vecka eller två.

I lördags var det dags igen för djup muskelmassage hos Johan på Bergvalls massage. Vi gick igenom rygg och bröst som vanligt (fokusering ligger där) men även blev det vaderna och lite framsida och baksida lår. Man får både skratta och skrika under dessa sessioner och Johan är stenhård för han vet vad som krävs för en person som mig. Tack än en gång Johan, vi ses om två veckor igen!

Sist men inte minst så har jag äntligen funnit vad jag ska skriva examensarbete om. Det kommer bli att skriva ett arbete om nästa generations mobila bredband (5G). Detta är något jag verkligen intresserar mig av och jag har mycket lätt att fatta när det kommer till trådlös överföring av datatrafik, allt från antenner, frekvenser till stabilitet och våglängder. Otroligt inspirerande och detta arbete körs igång i slutet av Februari! Tiden går sjukt fort!