Rådgivning

shopbanner2

Rådgivningspaket
Ett otroligt prisvärt paket för dig som vill ha ALLT. Personlig kontakt, personligt träningsschema, kostschema och tillskottsschema. Betalas månadsvis, OBS ingen bindningstid!
Kr649.00

Information:

Rådgivning från mig innebär ett skräddarsytt paket där vi utgår från dig som individ, dina specifika mål och hur vi ska gå tillväga för att nå dem. Vi kommer ha ett möte över Skype en gång i veckan där vi följer upp framgångar, energinivåer, motiverar och justerar vid behov. Naturligtvis kan du mejla eller smsa mig när som helst så svarar jag så snabbt jag kan vid eventuella frågor. Man betalar månadsvis så länge man känner att behovet av min rådgivningstjänst behövs, när du känner att det är dags att avsluta samarbetet är det bara att säga till så ordnar vi det. (Ingen bindningstid eller liknande.)

Det spelar ingen roll om det är viktuppgång i form av muskler du vill uppnå eller om det är fett som ska karvas, det är upp till dig. På samma sätt som det är viktigt för mig själv att nå mina egna resultat kommer det vara att du som min klient känner likadant. Jag kommer inte att ta in fler än 10 klienter åt gången med tanke på den tiden jag kommer lägga ner på var och en och att kvalitén ska motsvara era förväntningar.

Ni kommer snabbt märka att jag är en mycket sympatisk person som kommer lägga ner min själ i att ni ska klara våra mål, men jag utgår från att ni kommer göra samma sak från er sida. Känner du dig inte 100% säker på att orken eller viljan finns där? Slösa då inte dina hårt intjänade slantar på något som inte kommer fungera, för i ärlighetens namn är det DU som kommer stå för det hårda arbetet.

Har du några funderingar kring min Rådgivning? Tveka då inte på att höra av dig till mig via mitt kontaktformulär i huvudmenyn.

MVH David ”Major Guns” Sävenberg.