Tjänster

shopbanner2

Sortiment: (KOMMER SNART!)

scheman copy

Scheman (KOMMER SNART)

instruktionsvideos copy

Instruktionsvideos (KOMMER SNART)

radgivning copy

Rådgivning (KOMMER SNART)

 

 

 

 

 

 

 

Hej och välkommen till davidsavenberg.com och dess enkla shop för din träning!

Allt som finns i denna shop är av nedladdningsbart material i form av dokument och videos i de vanligaste formaten. Efter ditt köp kommer du få en beställningsbekräftelse med en nedladdningslänk så att du direkt kan komma igång med din träning.

Information:

  • Färdiggjorda, enkla träningsscheman med mål för att: bygga muskler/tappa fett/bli starkare.
  • Individuellt kostschema uppbyggt efter dina mål.
  • Kosttillskottsscheman, utformat efter mål och ålder.
  • Instruktionsvideos på de vanligaste övningarna.
  • Rådgivning. (Veckobasis) med uppföljning av resultat, justering av kost, träning och motivation. (Sker över Skype)

Mina tjänster är billiga, prisvärda alternativ som kommer få dig att redan nu få upp hoppet. Jag själv vet hur det är att leva på en budget, att vara en seriös tränande individ som tävlar, studerar och äter mer eller mindre som en häst kostar pengar! Det gäller att hålla i pengarna och det är till er som håller med jag startar denna tjänst för.

DYRT! Är det första ordet jag vill sammanfatta personlig träning med. Alla har inte råd med personlig träning då det kostar som det gör och sedan kanske man ändå inte får de resultat man önskar. (p.g.a. olika anledningar). Självklart är det ett deluxe-paket som ingår hos en personlig tränare och man får oftast bra hjälp och en personlig kontakt. Men om man egentligen bara söker den där enkla lösningen för att orka starta? Att känna att man har ett hum om vad man ska göra på gymmet tror jag är den viktigaste ingrediensen för att över huvud taget komma till skott. Därför vet jag att det finns ett stort behov av mina enkla tjänster för dig som inte bara söker allt-i-ett paketet.