Studenten!

Brorsan och Jag =D

Bone, Jag och Makkeeeee!Nu är äntligen min skola avklarad för denna gång, efter att ha hoppat av min första utbildning efter 2 år, känns det riktigt att ta studenten!


Har varit en underbar dag med en massa glada miner och lite intag av alkohol också naturligtvis!

Först var det avslutning för hela skolan, sedan avslutning med klassen i vårt klassrum med tårta, cider och betygsutdelning! Är helt klart nöjd med mina betyg, 10 VG, 5 MVG och resten G.

Trivs bra i min suit dessutom, jag måttbeställde den så att allt skulle sitta fint, och det gjorde det! I alla fall när det kom till kavajen.. Byxorna var helt felsydda, och hann inte komma tillbaka innan denna dag, så igår var jag och köpte liknande byxor på dressman, och de funkade iaf..

Åker runt på vagnen som vanligt i Umeå Centrum med min klass, dansar runt, med visselpipa i min mun och alla är jätteglada! Och när vi var klara, träffade jag några och hälsade runt, dock ser jag min lillebrorsas klass och vagn, så jag hoppar på den också! =D Så det har varit jättekul hittils, och jag hoppas och tror att det fortsätter så hela dagen´!!

Nu börjar bloggandet igen när betygen är satta, var så säkra, gått ner ca 6.5kg och det är jag nöjd med för jag vill inte tappa för mkt och för snabbt! BRA TEMPO!
LETS GOO!


  • Svart Person

    LETS DO DIS SHIT NIGGA LET DOOOOOOOOO IT!!!!!!!!!!!!

  • Anonymous

    trodde du gick i högskolan?.