Tävlingsresultat

resultatJag har hittills ställt upp på fyra tävlingar med hyffsade resultat och med en andraplats på Luciapokalen 2010 som bästa placering. Här nedan har ni mina fyra tävlingars resultat och även lite information kring dem:

NPC Southern States 2009 Novice Heavyweight: 4e plats
Första tävlingen är speciell, speciellt om den görs i USA och florida där jag tillbringade en hel sommar med att träna och leva drömlivet.

Luciapokalen 2010 Junior +80kg Bodybuilding: 2a plats
Andra tävlingen men första tillfället i Sverige, var väldigt motiverad att få visa upp mig. Det resulterade i en silverpeng och pokal. Var mycket stolt!

SM 2012 Junior +80kg Bodybuilding: 3e plats
Det kändes naturligt att testa på ett svenskt mästerskap efter att det gick såpass bra på luciapokalen. Denna gång vart det en bronspeng i en otroligt jämn kamp mellan oss på top 3. Kändes dock såklart fint med att ta hem en pallplacering på ett SM.

Luciapokalen 2014 Senior Classic Bodybuilding +180cm: 4e plats
Nu var jag inte en liten junior längre utan det var dags att stega upp på en seniorscen för första gången. Jag hade ingen aning om vad jag kunde förvänta mig men jag satsade såklart på att vinna. Vi var en enorm klass på 28 man och det fick göras två utslagningsronder innan top 6 finalisterna var klara. Jag kommer nog aldrig glömma när jag fick höra mitt nummer bli presenterad som sista man i finalen, eller då jag fick gå upp i ”first callout” av dommarna där man brukar säga de fem bästa brukar ligga. Man fick en otrolig boost och poserade hårdare än någonsin! Tyvärr räckte det inte till en pallplacering, men jag var mycket nöjd ändå med tanke på att jag var så mycket yngre än resten i top 6.