OJ!!.. Jajuste.. Hade ju en blogg också..

Skämt åsido, tog mig en liten paus från bloggandet, och det startar upp som vanligt nästa vecka! :)


Jag har fortfarande hittat till gymmet och tränat på, vintern och mörkret tar dock kål på min styrka, har ingen som helst motivation att träna tunga knäböj och mark direkt.. Men jag hoppas det kommer nu med vårens härliga ljus och värme!

Idag ska jag träna framsida lår och vader, jag har ju dessutom ändrat mitt schema lite nämnvärt och det kommer jag också lägga upp nu till veckan som kommer! Gillar verkligen hur det känns hittills iaf (har testat det nu i 2 veckor)!Har lite pasta på G på spisen, och redan färdiglagad köttfärs som jag ska kötta i mig nu innan träningen, hoppas ni som tränar idag kör på hårdare än någonsin, för jag ska i och med bloggandet, nu försöka göra detsamma! =)

Vila imorgon, men återkommer säkert med nån liten notering!
Kör på! =)
Dave • Anonymous

  lägg gärna upp schema och sånt, alltid kul o se hur andra tränar!:D MVH

 • http://www.facebook.com/ Kim Lönnquist

  tack för en skit bra och motiverande blogg! tur att det finns någon som bloggar om något vettigt/
  Kim

 • Anonymous

  lagt ner bloggen?

 • Anonymous

  Min favorit blogg! Borta med vinden :P Kan förstå om du inte pallar :) Verkar lite smått jobbigt att vara bloggare ibland! Men din var/är fan den bästa :D

 • http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.14093305 bella

  du borde uppdatera din blogg lite oftare :)

 • Anonymous

  Börja gärna blogga igen,

  Har du ngn bild på när du var mindre? t.ex 16,17,18 år

  Skulle va schysst att se skillnaderna mellan åren!

  keep it up

 • Anonymous

  David vad händer? 2månader utan update…