Morgonens cardio ute i naturen! =)

Har just kommit in efter en underbar stund ute i naturen och ett skönt cardiopass!

Vanligtvis tränar jag cardio på gymmet, men när de öppnar så sent på söndagar är det självklart att gå utomhus i vårt elljuspår bakom ishallen.
Jag vet inte vad det är, men jag blir alltid så känslosam och rörd när jag går runt och tänker på allt, dock mest gud och mig själv. Lyssnar på lugn Country och jag känner att jag kommer in i ”zonen” då jag rensar mig på dåliga tankar, ber om förlåtelse och tackar för allt positivt jag har fått.

Huvan är naturligtvis över huvudet, om man fäller någon tår vill man ju inte att någon ska se det!

Jag hoppas att det finns fler som känner som jag gör, man känner sig så mycket bättre efteråt och man vill bli en bättre medmänniska. Känner igen dessa scenarier från förra deffen innan jag drog över och tävlade.

Mer kardio åt folket!!


 • jon

  Brukar faktiskt själv känna av det när jag är ute och promenerar, kan bli känslosam och fundera väldigt mycket.. inspirerande blogg du har, nu vill vi se några styrkepass också! ;)

  Kör hårt!

 • http://www.blogger.com/profile/03815334069597837650 bbkajsa

  Gött :)

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Till Jon:
  Ja det är verkligen skönt, tror det är viktigt att göra detta för att inte glömma vad som är viktigt, och inte bara tänka på vad andra tycker är viktigt :)
  HAHA det kommer, vänta bara, nån vecka till sen ser jag mkt bättre ut! =D

  Till Kajsa:
  Mm verkligen :)