Marknadsföring-Videoklipp

marknadsföring_marketingAtt marknadsföra sig själv kan vara riktigt svårt och kännas rätt dumt egentligen. Det måste vara en fin linje av att inte bli för mycket och inte för lite heller, speciellt på privata sidor som facebook där man såklart måste hålla igen. Vem orkar ha en vän som spammar en massa bilder/filmer/statusar (med träning) som man kanske inte är intresserad av? I söndags började jag använda google+ som en slags marknadsföringssida där jag lägger ut 4 bilder per dag i diverse grupper för fitness osv. Har gått stadigt framåt i besökarantal/följare sen jag startade. Ligger nu redan på 33,500 besökare och 68 följare och det är inte mycket jobb som ligger bakom egentligen.

Igår tränade jag med min nyblivne vän Andreas Isaksson. Andreas är utbildad inom idrottsvetenskap på universitetet och kan otroligt mycket om det mesta då det kommer till träning och att få ha honom runt mig kommer ge resultat! På schemat låg vader och lår. Det blev ett fruktansvärt pass där hans ord var min lag! Jag gjorde det han sa åt mig att göra, sa han 20 reps gjorde jag 20 reps, bad han om ett extra reps efter dessa 20 så gjorde jag som han sa.  Jag var rädd att det skulle bli någon blodpropp eller liknande p.g.a. det fruktansvärda trycket stundtals och vaderna vart lite avdomnade som om de inte fick tillräckligt med syre från låren. Börjar alltid att träna mina vader innan jag sedan går vidare på låren eftersom jag vill få upp mina vader och mina lår är jag rätt nöjd med för tillfället. Vaderna tränas minst 2 gånger i veckan, 15-20 set per pass och väldigt mycket dropset och lite vila. (dom tål det!)

Det är dock glädjande att jag har vila från träningen idag och ingen skola. Jag vill helst bara röra mig mellan dator, säng och kök, dock ska jag till en polare med brorsan ikväll och lira lite tv-spel!

Lägger också upp en kort liten video där jag tränade vader från igår. Redigerar i ett program som heter Cyberlink Power Director och det är riktigt kul att mixtra lite när man har tid :) Vill verkligen bli bättre på det!