Måndag och baksida lår med vader ska matas!

Sitter på skolan, nu börjar lektionen, blir ett snabbt blogginlägg idag!

Baksida lår och vader ska dödas idag efter skolan, Bone, Makke och Krös ska med på USM. Krös är iofs ny i gruppen, men han ska bara testträna!
Träningspolarn Jörgen kommer nog också vara och träna kring halv4 tiden också, om han inte har vila idag. Han har ju börjat sin diet till nybörjartävlingen ”MAP pokalen” som Graneheim styr upp i Sundsvall runt mitten av Juli!
Just nu käkar jag bara kostillskotten Leucine, EAA, Maltodextrin, Whey protein och extra BCAA aminosyror. I och för sig startade jag med kreatin mono igen igår, så lite pretstationsökande får jag nu!
Kommer vara otroligt skönt att pressa sina hamstrings trots man har lite träningsvärk där sen fredagens framsida lår pass!
Blir knäböj, enbenspressar, lårcurl och raka marklyft och till vaderna kör jag vadpressar endast till, 6-7 set inkl superset!
Nyss ätit lunch, har med mig alla kostillskott som är så dryga att ta med till skolan med skoldatorn och träningskläder.. Det är hårt när man vill träna då man fortfarande är pigg!

 • http://www.djaanii.blogg.se/ Djaanii

  Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! =)

 • Erik

  Hej.

  Har pricis upptäckt din blogg och tycker den är super.
  Har några frågor bara.
  Hur ser ditt träningspogram ut?
  Vilka dagar tränar du?

  uppskattar din blogg.
  Kommer att följa den.
  /Erik

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Tjena Erik, jag har lagt upp lite etiketter på sidan av bloggen där du har lite kategorier att titta på, och där har jag lagt upp scheman, och nu mitt senaste jag kört under vinterns bulk! :)