Kul jävla dag överlag!

Igår var det rätt stressigt, plugg på morgonen, vader och lår på vid lunchtid och iväg med Green Devils-gänget till Timrå och bortamatch.

Benpasset gick riktigt bra och hade enormt tempo.

Vaderna börjar jag med som vanligt, idag vart det dock bara 2 övningar ist för 3, men å andra sidan vart det minst 6 set per övning så kom iaf upp på 12 set sammanlagt.

Gick inte över 160kg i böjen pga av så lite vila mellan seten, var nog bara 30-45 sek emellan. Hade nog med tryck i benen ändå m.a.o!

Sen 3 snabba set benpressar och avslutar med superset av benspark och liggande lårcurl.

Snabbt hem, i med kycklingwok och pasta + whey och kreatin. Skyndar mig till bussen som avgick från Norrlands Operan 15.00.

Vi (GD) körde över Timrås ”klack” totalt. Vi var väl en 150+ iaf som tog oss till T
imrå, 2 fyllda bussar och de som tog sig dit på egen hand! Tyvärr hade inte Löven kapacitet att göra detsamma på isen mot TIK. Men det kändes verkligen som att då vi sjöng och höll igång hela matchen ut fick utespelarna att göra allt för att pucken inte skulle gå in. Grymt nöjd med hur utespelarna slängde sig och visade hjärta framför eget mål när inte spelet fungerade. Pucken skulle inte in och vi skulle minst ha 1p!

Raycroft gör dessutom en otrolig insats i målet och höll borta alla puckar matchen igenom, fram till straffarna. Enligt mig var Raycroft och Alex Hellström Lövens stadigaste, och jag är nöjd med att vi kämpade till oss 1p.

Varje poäng kommer vara en kamp i år och varje poäng ska firas!

På väg hem i bussen var det samma visa som på vägen dit, emellanåt allsång och det var punkrock i högtalarna så högtalarna låg inom spränggränsen. Roligt att se att medan vissa headbangar till den höga musiken och hoppar omkring och gör kullerbyttor kan andra sitta bredvid och sova med öppna munnar hahahah!

Kul jävla dag överlag!