HOCKEY

Först och främst måste jag gratulera LIF (Leksands IF) för att tillsammans med Örebro ta steget upp till Elitserien utan några större problem. Båda lagen har sett oförskämt starka ut mot alla lag inkl. Elitserielagen eller låt mig tillägga föredetta elitserielagen Timrå och Rögle. Jag själv liksom många andra gillar dock inte Leksands ekonomiska upplägg under dessa år de gjort allt i sin makt för att ta steget upp.

Gång på gång har de misslyckats att ta sig upp och gång på gång har de blivit räddade från konkurs av politiker/kommun med olika fördelaktiga affärer och ”mygel”. Hur som helst vill jag gratulera dem ändå och alla i Leksand och deras supportrar runt om i landet. GRATTIS!

Vackra, vackra IF Björklöven. Finns inget coolare lag!

Imorgon spelar mitt vackra IF Björklöven en grym hemmamatch i Umeå Arena mot Tingsryd som kommer på besök. Tingsryd som just nu ligger 2a bakom just oss =D Det vankas enormt publikstöd och jag har hört siffror på uppemot över 5000 i publiken och det var några år sedan sist! Det bevisar vilket hockeyintresse det finns i Umeå och vi förtjänar en HA plats och så småningom ES plats!

Vinner vi denna match och bortasvaga KHK förlorar uppe mot Piteå är vi klara med avancemang till HA med 2 matcher kvar! Så KOM IGEN LÖVEN OCH KOM IGEN PITEÅ!

Träningen går bra både för mig och Mathilda. I Torsdags tränade Mathilda, jag, hennes pappa, mamma och syster (alla utom lillebror August) på gymmet och det gick fint!

Idag tränade jag bröst och biceps, supersettade mellan de båda muskelgrupperna och fick ett fint tryck i bitarna :)

En bild från efter passet :)

Kört hårt!
Hejba

  • http://www.blogger.com/profile/05795358629572139103 tptrash

    Impressive gunz!