Halvår sedan

Börjar vara drygt ett halvår sedan jag lade in mitt senaste blogginlägg och det har hänt en hel del sedan dess.

Kort summering:

Efter SM tränade jag på rutin och autopilot mellan oktober och slutet av året. Gjorde inga dåliga pass men inte superpass heller. Naturligtvis fanns det guldkorn men man tog det rätt försiktigt och byggde upp leder och fästen som kanske blivit lite utslitna efter den hårda dieten.

Har också flyttat till Sävsjö/Småland där min flickvän Mathilda och hennes familj bor. Vi bor i en fin 2a med hennes lilla hund Zeke. De som är vän med mig på facebook eller följer på instagram vet hur söt den jycken är. :)

Hittills har min Offseason vart väldigt framgångsrik och jag ligger helt klart godkänt till styrkemässigt. Har bl.a börjat träna bänkpress igen för första gången sen efter Luciapokalen (haft lite ont i armbågarna) men efter den vilan verkar det helt plötsligt vara borta av sig självt.

Vikt 114kg, med magrutorna precis där. Behövs ingen mer dödvikt!

 

Till Sävsjö flyttade jag i början av Januari, har dock vart i Umeå på besök helgen den 9e Mars och såg mitt lag IF Björklöven spöa skiten ur Olofström i Play off 3 till kvalserien till hockeyallsvenskan.

Har följt Björklöven väldigt mycket under denna säsong och är nog mer insatt i laget än vad jag någonsin varit. Var på många hemmamatchen innan jag drog hit till Sävsjö och följt dem på en hel del matcher över webben också!

De som är insatt i div 1 hockey och kvalserien till HA vet att det är en jämn batalj mellan Tingsryd, Björklöven, Vita Hästen och Karlskrona. Just nu och som det varit i princip hela kvalserien ligger Löven på en allsvenskaplats (just nu 2a i tabellen) 1p efter Tingsryd som har 13 poäng.

Imorgon möter ”vi” Huddinge borta med 4 matcher kvar, vinner vi denna har vi 2 hemmamatcher och 1 bortamatch kvar. Då börjar vi helt klart se ljuset i tunneln och förhoppningsvis kommer vi ut på andra sidan med en HA biljett till nästa säsong! FORZA BJÖRKLÖVEN!!

Från PO matchen mot Olofström, GRYMT GREEN DEVILS!

Slutligen och som man kan läsa på bloggens nya ”namn” så kommer jag satsa på Classic Bodybuilding hädanefter nu när jag är Senior. Har inget att göra på en BB Scen mot Seniorer :)

Mitt mål och vad jag själv vet är möjligt är att jag kan vinna ett SM i Classic Bodybuilding som Senior. Hur lång tid det tar återstår dock att se, går ju inte snabbt fram i byggandet efter 8 års träning kan jag meddela. Har ganska precis 3kg muskelmassa kvar tills jag väger över för Classic så det är lugnt på den fronten ;) (Om jag har samma form som på SM) Vägde in på 94kg där.

Då vet ni hur det ser ut nu ett halvår efter! :) Kör hårt som vanligt, träna som smarta galningar!

MVH

  • http://www.blogger.com/profile/05795358629572139103 tptrash

    awesome most muscular photo!