Gunshow (Video), Nytt avtal MM-Sports

Traningstillbehor 150116Lämnar snart en grym vecka bakom mig. Träningen har flutit på mycket bra och motivationen ligger på en 9/10 och det får man inte klaga på. Idag tränade jag bröst och rygg, igår hade jag månadens ”fuskpass” (Armar) som jag har ett videoklipp på nedan i detta inlägg. Jag och Andreas supersettade mellan biceps och triceps under hela passet och dessutom med en massa dropset. Sjukt tryck och snabbt gick passet dessutom. Avslutade som vanligt med 15 minuter intervall (HIIT) på cykeln.

Tidigare i veckan skrev jag på ett nytt avtal med MM-Sports för säsongen 2015 och som ni förstår är jag mycket glad över detta. MM-Sports är det företag jag för första gången kunnat stå rakryggad bakom eftersom jag endast använder mig av Bodyscience produkter och tycker att deras pris vs kvalité/smak ratio är oslagbar.

En ny option för årets avtal var att om man var intresserad fick man visa intresse för att bli oannonserat dopingtestad av dem när som helst under detta tävlingsår. Detta måste jag bara berömma och det var något jag självklart kryssade för och jag skrev att jag är mycket intresserad av att bli testad när som helst. När det gäller dopingtester så är jag FÖR att gym eller gymägare gör detta, samma gäller med förbund och team. Däremot när det kommer till poliser och myndigheter som gör det för statistik och utan några som helst bevis eller undersökningar så är jag helt emot.

Gårdagens och månadens enda arm-pass filmade vi några övningar på. Lite hantelcurls, hammercurls mm. Mycket nöje :)