Framsida lår och Biceps på ingång!

Sitter och har just tagit en proteindrink blandat med mjölk, ska snart häva i mig lite köttfärssås och pasta innan passet! USM stänger ju så tidigt på lördagar att det börjar bli bråttom! Och Biceps vill man ju inte slänga bort, när man e taggad på lite tryck! ;)


Igår hade jag vilodag, men var ändå på gymmet och passade Tina och även Bone. Jag pressade honom hårdare än vad han själv brukar göra, tror att han har träningsvärk idag om jag säger så!

Igårkväll vart det en hel del tjockismat med 2 gånger tacos på kvällen, 1 påse popcorn och 1 snickers.. Gott var det iaf, och nu innan min minidiet äre bara att gotta sista tiden :]

Nej nu ska jag ta och ladda, tror nog att det kommer upp en video på dagens pass, ganska säker ;)

Kör hårt tills dess, så uppdaterar jag ikv!
LETSGOO!
  • André – gizzo

    Så skönt att du kommit igång med bloggandet igen:) galet som vanligt! alltid taggande på att läsa innan pass:))) sitter och fastar med meltdown i kroppen!!! Nu blire att kolhydratladda inför benpass!!!! FOKUS

  • zebbe

    Alltid lika underhållande att följa din träning. Speciellt under vilodagarna, då kan man drömma sig bort lite i dina pass och gotta sig i dom, och sedan blir man mer motiverad att köra ännu hårdare till nästa pass hehe!! :)