Ett sista mellanmål innan dagens höjdpunkt!

Rubriken talar klarspråk, ett sista mellanmål innan ett hårt axel tricepspass!

Fiberhavregrynsgröt med en proteinsås som gör allt mkt lättare att äta, smakar helt ok dessutom :)

Mitt nya schema har kommit upp på fliken, det gamla är kvar för den som bevhöver prioritera benen extra:)

Ska trycka i mig denna tallrik, sen äre TIIME! HÖRS OUT!

Published with Blogger-droid v1.6.5
 • Anonymous

  Tänkte på ditt schema, och även det gamla. Hur långa blir dina pass? och hur tycker du det funkar med 3-4 övningar vs 6-7 st per muskelgrupp/dag? Har du alltid kört få som nu?

  Hälsningar
  Steffe

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Tjena Steffe!
  Hmm mina pass blir sällan under timman i all fall, ibland mer och ibland mindre :) Tar det som det kommer, men som du säger kör jag inte så många övningar, dock ganska många set!

  3-4 bra övningar per muskelgrupp med 5-6 set per övning och du gör allt du kan och lite till ska du se att du får resultat så det står härliga till.

  Förutsatt att du matar på med käk, protein i massor och sömn!

 • Anonymous

  Okej, det låter bra! Ska nog ta och testa köra det jag med, oftast blir det ju att man kör 3-4 set på 5-6 övningar.. Men man har gjort det ett tag nu så lite nytt skadar nog inte! :)

  Hur är det med vikten och reps under byggarperioder? Kör du tung och få reps eller på en vikt där du klarar minst ett visst antal?

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Jodu det är riktigt bra tycker jag, men jag brukar också poängtera att det är viktigt att hitta en metod som fungerar bäst för en själv :)

  Hmm jag kör ungefär likadant hela tiden, mellan 14-6 reps där jag börjar på lättare (14 reps) och för varje set höjer jag vikten och går ner på antal reps =)