Dag 8, VILA!

Först och främst vill jag tacka alla som deltog i förra veckans röstning om era proteinshakes intag.
104 st läsare som röstade, riktigt kul att komma över 100 strecket! =)
Synd att inte alla röstningar dokumenteras, jag kanske ska ta och göra det hädanefter och lägga upp en printscreen på varje inlägg då en ny fråga kommer upp?

En mycket välkommen vilodag har jag framför mig idag som ni kanske vet, riktigt skönt måste jag säga.. Jag känner mig inte riktigt helt kry än från min lilla förkylning, så att vara utan järnet i mina händer idag skadar mig nog inte särskilt mycket!
Dock har jag ju naturligtvis morgonkardion som vanligt nu innan tävling, den är ju faktiskt den viktigaste träningen skulle jag vilja säga just nu under denna tidpunkt! Jag menar, det är inte riktigt så att jag kommer kunna växa nån cm runt nån muskelgrupp 1,5 vecka innan tävling på diet.

Efter kardion blir det en fin blodig stek skulle jag tro, och naturligtvis ska jag tillaga några lådor kyckling och fisk med ris om det nu skulle bli så att vi drar ut till miamibeach om vädret godkänner vill säga! Det skulle vara nice med lite avkopplande värme och strand känner jag, och dessutom kanske jag drar ner en ”Coke Zero” som jag sååå längtar efter! (Jag menar, den innehåller ju ZERO) haha!

Nä nu måste jag fan rusha ner till SUVVEN, så man kan glida till gymmet!
Återkommer någon gång efter passet eller innan jag drar iväg till den eventuella strandvistelsen!

Hörs!

Klar med dagens kardio och nu är det bara vila, känna lugnet och slappna av resten av dagen!
Det känns bara riktigt bra, dock blir det väl lite posingträning skulle jag tro naturligtvis, den är jobbig iofs.. Men den känns mer som lite cardio än byggande naturligtvis!

Efter varje kardiopass som går, får jag bättre och bättre kontakt med mina hamstrings och känner verkligen hur det bränner mer och mer! Detta gör mig såklart mer och mer sugen på kardio, eftersom jag vet att detta är riktigt viktigt att ha, om man ska kunna ta någon placering att vara stolt över. Det många just har problem med, eller inte ens tänker på (Nybörjare) är just att fixa till baksida lår, vader och rumpa naturligtvis!

Jag skulle kanske börjat med detta lite tidigare, men bättre sent än aldrig, det är bara att kämpa på hårdare och fokusera på att man inte vill göra bort sig här borta! KÄMPA KÄMPA BAAAM, SQUEEZE! är det enda jag har i skallen medans jag går på gångbandet! haha

Dessa bilder visar hur det ska se ut efter 30 minuters kardio!

Några ljusa fläckar är inget man behöver känna sig besviken över..

Man kan lätt se vart byxorna sitter tajtast iaf.. OBS!! (Baksidan av byxorna) xDNu blir det att heada till Miamibeach baby! Ska packa i ordning allting, mat, drinkar (Shakes), vatten i mängder, lite solskydd kanske… Återkommer ikväll! =)

Hörs!

Det vart inte mkt bad eller solning på dagens utflykt.. Det har regnat som fan, men i Florida är det ju som sagt ganska olika väderlekar under hela dagen.. Så på slutet vart det lita bad, iallafall för Saul, som ni ser på bilden nedan!
Vi åkte däremot runt och kollade olika stränder osv, såg extremt många stora ”yatchar” och hus för runt många miljoner dollar vid stränderna.. Det är verkligen överväldigande!

Har diskat en massa nyss och dessutom gjort iordning en massa kyckling som är ugnen just nu!
Jag känner mig riktigt trött efter dagens utflykter, men jag har i alla fall vilat från vikterna, och det är det viktigaste!

Imorgon är det Hamstrings och Calves på schemat, lär väl bli nån övning bröst och traps också kanske bara för att finjustera lite just innan tävlingen!

Som sagt, Saul tog sig ett dopp iaf!Ska titta till kycklingen snart, och se på TV, och på tal om TV här i USA är kanske bland det finaste man har.. Finns ALLTID nått att titta på, på en massa olika kanaler dessutom, bara att välja! =D

Sov gott!

 • http://www.robinone.blogg.se/ Robin

  Kul med filmer, fortsätt kämpa på!

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Jo visst är det kul med filmer =)
  Hoppas Saul inte blir lite less över att han får filma mig mellan hans set xD

  Annars hade det kommit upp ännu mer filmer än vad det gör just nu! =)

  Dock kul med uppskattande!