Bröst/Triceps

Nu är det träningsdag igen, fick mig nästan en hel vilovecka från hantlarna, så nu är jag sugen på att börja träna lite lätt igen! Som jag åt igår, förväntar jag mig lite mer energi än vad jag haft de senaste veckorna, dock tror jag att det kanske tar nån vecka innan man riktigt laddat upp igen.

Just nu när jag sitter och skriver känner jag mig nästan lite yr för att jag börjat äta så mycket igen xD
Känner mig också ganska trött, men det blir ju oftast bättre när man tagit sig till gymmet och börjat värma upp!
Få upp lite fokus och tryck, då är det svårt att bara sluta träna xD

Det är lite konstigt det här, men jag känner mig inte ett dugg tom från tävlingens besvikelse, jag känner mig bara sugen på att göra det jag tycker om mest. Och det är ju att bara ta sig till gymmet, och göra av med en massa energi och få den där känslan av stolthet och betydan på något sätt.

Jag hade ju inte ens tankar på att tävla för runt två månader sedan, då tränade jag endast för att jag älskar det, och precis så ska det vara! Och det är så det är! =)

Ska bli intressant att se om jag gått upp nått i vikt efter träningspasset (Vi brukar alltid väga oss efter passen).
Om jag inte gjort det, kommer jag bli riktigt besviken, i fredags (dagen innan tävling) vägde jag 214-215lbs, och det var innan frukost. Ska bli intressant nu =D

Återkommer efter träningen med tankar och vikten!!
Hörs! =)

Efter träningen tog jag tag och kollade vikten, 220lbs, det blir runt 6 lbs på en dag, inte allt för dåligt, hade hoppats på mer, men det är inte bra att sprängas upp heller! Dagens pass var riktigt bra, kände skillnad direkt på uthålligheten efter varje set. Orkade helt klart minst 4 reps mer per set än vad jag gjorde en vecka innan! =)

Ska börja med raka hantelpressar igen istället för bänkpressen ett tag, kanske tar och kör varannat pass skulle jag tro, och på tal om varannat pass, eftersom jag vill träna upp bättre bröstmuskulatur kommer jag att träna bröst var 4e dag!

Ska göra upp ett nytt träningsschema till nästa vecka, eller varför inte denna vecka egentligen?
Får se hur jag gör helt enkelt!

Avslutade 4e settet med en 9a på 115 lbs, sista repetitionen var tung, men det var inte nära att jag fick en hantel i skallen i alla fall! =) Efter hantelpressarna vart det lutande bänken för övre bröst, började på ca 70kg, sedan 82, och sista settet på 95kg och en 10 repsare! =) Riktigt bra för att vara mig och vid denna tidpunkt skulle jag säga! =)

Sedan var det en annan övning för övre bröst, lutande hantelpressar, men nu gick jag ner ett par kgn per hantlarna. Först 85lbs, sedan 95lbs och för att på sista settet köra en 8a på 105 lbs. Nu började jag bli rätt så trött i brösten, men som tur är hade jag inga ”byggande” övningar kvar, utan nu var det hantelflyes och lätta maskinpressar.

Triceps trodde jag skulle bli väldigt tungt, eftersom jag kände sömn i mina ögon, och detta är inget skämt, jag tror fan att det har med NaNo Vaporn som gör att jag känner mig trött?!
Har varit så varje gång sedan jag började med den pwo’n, d.v.s. världes sämsta pwo.. !

Först z stång tricepspressar, inte så tungt på första settet, men jag tycker det känns mycket säkrare och bättre, sedan kan man börja lägga på vikterna!

Sedan som andra övning, smal bänkpress för triceps, lastade på 95kg på sista settet, och därmed höll jag på att både döda mig och John.. Åtminståne Johns rygg! Jag kunde bara inte pressa nå mer på 10 repset, det gick bara inte, och jag varande John att jag inte orkade ett till när 9e repset var klart.. Men han skulle ha mig göra en repetition till, och då fick han sona sitt brott xD

Som 3e övning, var det bara vanliga sittande tricepspressar i maskin, där du pressar nedåt!
Verkligen en skön övning, som jag körde ett tag på USM men slutade med, dock kommer jag börja med den nu igen när det är dags att bygga på!

Som sista övning eller rättare sagt, näst sista så körde jag i cablecrossen och vanliga pressar nedåt med brett, rakt handtag. Supersettade de två sista setten för att sedan köra fyra snabba set med vanliga dips på en bänk!

Det var dagens pass, imorgon tränar jag rygg och traps!
Har ätit som en galning idag med, och kommer fortsätta så tills jag är nöjd med bulken kan jag lova!
Kan INTE vänta tills jag kommer hem ochj börjar med gainers och monoydraten xD

Återkommer senare om jag har mer saker att ta upp om dagen!
Hörs! =)
Sov gott!

 • Fidel

  ingen video på passet ? :P, de alltid grymt att man får se dig pumpa när du kör :), grym pass idag, kör du lätt nu eller ?, bröst var fjärde dag låter som en bra ide faktiskt, ska nog också börja köra så, att ha grymma pecs det är verkligen nice :) ha en skön dag, keep pumping

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Varför jag vill träna upp bröstmuskulaturen mer är just för att den är en av mina svagheter =)

  Nej tyvärr vart det ingen video detta pass, ska nog inte ha det denna vecka! Vi får se, nu är det lite oroligt, har just gjort ett nytt schema som jag ska testa, helt perfekt för mig faktiskt! =)

  Kommer troligtvis upp någon gång denna vecka (Schemat)

 • Anonymous

  Synd att det inte gick hela vägen david, tror dock inte någon av dom som kom top3 hade lika bra fysik som du har i din ålder!

  Har en fråga angående din diet.. Räknade du kalorierna lr gick du på känn? Det var en imponerande diet du åstadkom!

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Jo det var synd, haha nej det tror inte jag heller om jag ska vara ärlig =)

  Jag gick på känn som alltid, kosten och kardio innan frukost är det som gäller =)