Boxen 1 år, Video, Bergvalls massage

DSC_0579 copyIdag har man fått sig sin första riktiga massage någonsin, STORT tack till Johan på Bergvalls Massage!

Man fick hålla sig för skratt när det gjorde som ondast under massagen, Johan klarar då av mig utan några bekymmer så funderar ni på att massera er snart så vet ni vem ni ska gå till!
Självklart anpassar sig Johan efter behov och individ, men eftersom jag är ute efter maximal muskelavslappning och återhämtning behövs det rejäl och hård massage. Han har examinerat sig både inom finsk och svensk massage (även om dessa är väldigt lika säger Johan), vet inte vilken av dessa behandlingar jag fick, antar den var finsk… (Älskar Finland!) Överlag så känner man sig mycket säker och avslappnad på Bergvalls massage, man känner sig prioriterad och uppskattad. Ser redan fram emot nästa gång om 2 veckor!

”Boxen” (Crossfit-gym) i Umeå som drivs av legenden Rookie Westin fyller idag 1 år och det var bara att springa in på en test-körning om man var sugen. Jag och Andreas Isaksson rev av ett snabbt, plågsamt och grymt bröst och ryggpass. Träffade på några kända ansikten och det var väldigt trevlig och motiverande stämning på detta gym! Umeå behöver fler liknande gym som boxen kan jag konstatera, vi har nog av fancy, tråkiga gym med så oinspirerande musik att man tror de skämtar stundtals. Ett riktigt byggargym är något jag skriker efter och jag hoppas verkligen det kommer..Hade man kapitalet alltså…