Altså förbannade morgon!

Fyfan..Dagen började så skönt och bra, är ju ledig på tisdagar, och vaknade runt 10.30, behövde verkligen denna sovmorgon!


Kände mig perfekt utvilad och hade tänkt att dra till gymmet så snart som möjligt för att köra morgonkardion… Skyndar mig ut 11.00 eftersom jag tror att bussen går då, men tyvärr gick dem bara 11.15 och 11.45 (varje halvtimma) missade ändå 11.15 bussen eftersom jag stack hem tvärt för att hämta mobilen.

Missar också 11.45 bussen, blir så otroligt less på mig själv att jag ids gå hem mellan varje buss, så jag går till gymmet. Hade inte gjort nån mat till efter passet, men då skulle mamma vara snäll och göra kyckling åt mig.. Men de som känner mig och min mamma vet att hon är värdelös på att laga mat!!!!!

Så sitter med gummikyckling och försöker att äta.. Livet suger verkligen ibland!

Är så förbannad att jag kommer träna idag trots jag egentligen har vila, känner på mig att det kommer gå riktigt BRA!!