6 Days Out, Kardio och Vila!

Direkt jag vaknade idag gick jag upp för att kolla formen, fick ett litet ryck när jag låg i sängen bara för att vara säker på hur jag såg ut. Jag tror att det kommer bli riktigt, riktigt bra efter jag tömt mig på vattnet under fredagen, hur spännande som helst!!

Imorgon kommer jag starta med att dricka enorma mängder vatten, eller i alla fall 6-7 liter per dag, för att sedan på fredag kanske dricka runt 1 liter max under hela dagen (Destillerat vatten som ”Leffe” tyckte). Sedan blir det lite extra koffein och grönt te har jag också hört ska vara bra för att få vattnet att flöda bort! Blir mer protein och lite mindre kolhydrater än vad jag gjort hittills, dock eftersom jag redan ser så pass bra ut tror jag inte på några dramatiska ändringar faktiskt. Vattnen drickandet och mer protein mellan målen kommer vara största ändringen skulle jag tro under dessa 4 första dagar från imorgon.

Nu ska jag ta och hälla i mig proteinet och göra mig i ordning för kardion,
kanske ska ta och göra en lite kardiologg med videokameran nu nån gång under de sista dagarna, från proteinshaken tills då jag står på gångbandet?

Dock är det jag som kommer hålla i kameran, så det blir inget filmande under tiden jag utför övningarna, men ni får iaf en lite rolig rundtur och se hur jag har det här borta! =)

Återkommer efter kardion!
Träna på söndag någon?

Så här såg det ut i morse!

Detta kardiopass var riktigt jävla skönt, trodde inte att det skulle gå lättare nå mer, men idag gick det bara som det skulle. Jag gick nästan som på tomgång, behövde inte anstränga mig, utan jag gjorde det jag skulle, kände hur det brände utan att jag tänkte på det. Det är så det ska kännas innan tävling, dock tror jag att det beror på att jag åt väldigt bra igår, mycket mat och regelbundet!

Efter treadmillen gick jag ned som vanligt för att stretcha på den sköna stretch”maskinen”, körde lite extra idag eftersom jag såg att jag hade god tid på mig innan John skulle hämta upp mig!
Efter ca 10 minuters stretch gick jag ut på parkeringen för att vänta, och det var det sjukaste vad varmt det var!

Tog dock tag i lite stretch igen under tiden jag väntade på att bli upphämtad, dock efter runt 5 minuter kom det ut en tjej från receptionen som sa att John skulle komma om ett tag, att jag kunde gå in och vänta. Då trodde jag naturligtvis att han var på väg, men så var ikket fallet, han satt och såg på TENNISEN! haha, så nu kan jag säga med gott samvete att jag aldrig varit så här vig i mitt liv xD

Nu håller datorn på att stängas av p.g.a. batteriet, måste ladda den!
Tror jag ska ut i solen nu ett tag, måste försöka få lite färg på skinnet innan tävlingen!

Ha en fortsatt skön kväll där hemma! =)
Kommer troligen med mer ord lite senare efter solningen!

Hörs!

Det vart inte så att jag tog mig ut till värmen och badet och allt vad det är.. Nej jag känner att jag måste fokusera helt på tävlingen nu.. Jag har dessutom ingen ork att göra någonting sådant, det känns bara bra att sitta framför datorn, kolla tips om olika saker inför tävling osv.. Snacka med kompisar gör jag också via MSN eller Skype!

Just nu är John och Saul och tränar, de borde dock komma hem snart… De har varit borta ett jäkla tag alltså, de kanske är och införskaffar lite käk som vi skrev upp på köplistan!

Just nu ”inomhus grillas” det för fulla muggar här hos mig, två stycken fina stekar som snart kommer sättas på gaffeln! Jag börjar bli hungrig igen, och då vet man att det nästan är lite sent att trycka i sig käk! Som tur är finns det proteinshakar, och en sådan har jag redan tagit mig för en ca 30 minuter sedan!

Blir dessa nu!


Jag har suttit och tänkt en hel del på det här med kroppsbyggning och hur extremt dyrt det är!
Det är nästan helt sjukt att varje månad försvinner ens studiebidrag helt till kostillskott, man ska ha protein, kreatin, preworkout, glutamin, kasein, BCAA aminosyror och sen ibland vill man ju också testa nått nytt?
Som tillexempel Gakic och lite annat som kan vara roligt.. Jadu..

Men det är ju så jävla roligt så man tycker ju att det är så sjukt värt det ändå! Visst är det lite komiskt att detta kan vara så roligt för vissa personer, och andra tycker säkert att man är helt bakom flötet?!
Nu måste jag ta och vända på steken igen, ser väl om jag återkommer ytterligare lite senare!

Hoppas alla tränar på som vanligt imorgon!
Bröst/Triceps för mig!
BAAM!

 • Anonymous

  Tjenare!

  Hittade precis hit och har nu läst igenom alla dina inlägg. Jag ser med glädje fram emot dina framtida inlägg. Vill passa på och önska dig ett stort lycka till.

  /Jesper från Halmstad

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Tjena Jesper!
  Kul att du hittat hit! =)

  Jag ser med glädje att du kommer följa bloggen, alltid kul vet du ju!

  Tack, behöver en massa lyckatill faktiskt!!

 • Lost

  Jo, filma och visa!

  Yupp, vilodag igår, idag var det go-time igen! =p

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Jao okej!
  Kanske blir av imorgon då! =)

  Fuck va nice, vad var det på schemat då?!

 • Anonymous

  Håller tummarna här hemma i Sverige ;>

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Det tycker jag låter som en bra idé!! =)

 • Lost

  Det tkr jag! =p

  Idag var det bröst, triceps. :)

  Hur länge blir du i USA btw? har du datum när du kommer hem, eller är det till skolstarten igen?

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Okej riktigt nice!
  Det har jag imorgon, ska bli skönnt!

  Jag kommer hem den 2augusti 11.00, iaf till Arlanda.. Sen tar jag väl tidigaste flyget till Umeå, tror det gick runt 14.35 lr nått sånt =)

  Är väl då i Umeå runt 16.00!
  Så lite sommarlov får jag allt! =)

 • Fidel

  Tja, imponerande fysik :) bra gjort
  jag undrar om du har bristningar någonstans?

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Tack ska du ha! =)
  Jag har inte så mycket bristningar nej, faktiskt inte.. Lite på insidan av biceps och lite längst upp vid armhålorna.. Annars är det typ ingenting.. Inget rött iaf =)

  Antar att min hud är ganska elastisk eller nått xD

  Sj då?

 • Yes det var ironleg förra jimmyinlägget ochså :)

  Grym form! Inte många % fett på dig nu inte.
  Jag känner mig småfet efter att ha sett bilden:D

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Ahaa okej! Kan va bra att veta ;)

  Nee, inte så fruktansvärt många i alla fall! =D
  Haha men du dietar heller inte så!

  Hur går det för dig nu då?

 • Fidel

  jag har typ samma sak :), runt armhålan och biceps

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Okej, är nog en ”standard” =D

 • Anonymous

  Hittade hit via body, tänkte bara säga ett stort lycka till!
  För att de som tycker du är ”konstig” som lägger så mycket pengar på något som du verkligen gillar, fråga hur mycket pengar de har kvar på konton i slutet av månaden… alla gör vi av med pengar på saker som bara vi tycker är viktiga =). Har tränat i ett år nu, tar inte så mycket tillskott, protein o kreatin typ, dock vill man prova en massa framförallt PWO, undrar dock inte det mesta är hype, tror att vanlig mat kan göra underverk om man bara hade läst på lite mer om vad man borde äta.
  Lycka till nu, ge järnet!
  mvh Soccom

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Tjena Soccom!

  Verkligen visst är det så, du har helt klart rätt! Men jag tror vissa menar att det kanske är bättre att lägga pengarna på kanske kläder osv, sånt som håller lite längre eller vad man ska säga.. Men som sagt, det har med intresset och en själv att göra!

  Protein och kreatin var det jag också började med, sen i våras 08, så köpte jag hem min första PWO som var Rage, har aldrig varit utan PWO sedan dess! =D Och även om det är ”hype” som gör att man tror att man blir starkare osv, så fungerar det hur som helst =D

  Jag köper aldrig någonting jag inte tror på, och då jag väl tror på det som jag beställt, så fungerar det för mig!!

  Mat gör underverk, tro mig, skillnaden på om du äter lite eller mycket, sådan stor skillnad får du inte med kostillskott!

  Kan lova att jag ger järnet!
  Tack!

 • Anonymous

  om någon säger att de köper kläder, säg att du investerar i din framtid… jag har aldrig varit med om ett par jeans om håller en hel livstid =), om någon hittar ett par hoppas jag att de tipsar om det =). men jag förstår vad du menar, men folk borde bry sig mindre om vad andra gör med sitt liv o ta tag i sitt eget, och bara bedöma en på vilken person man är, inte vad man har för intressen =).
  mvh Soccom

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Yeah I know =)
  Det är inte det att det är så många som klagar, men jag vet att det finns de som gör det! =)

  For sure, det är så det ska vara!

  Nu blir det Bröst/Triceps för min del! Ciao =)

 • http://emelieullberg.se/ Emelie

  Grymt! Kul med tävlande från norr :D

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  haha det är det verkligen! =)