2015, Film från CBB

david_savenberg_sävenberg_hemsida_homepageOm ni funderat på vad jag gjort efter tävlingen så har jag arbetat med denna hemsida. Jag har länge funderat på att göra en ny, professionell hemsida med en riktig domän (davidsavenberg.com)  och inte bara en blogg. På denna sida har jag möjlighet att göra vad jag vill när det kommer till utseende, upplägg, funktioner osv.

Nyheter på sidan:

  • Ny blogg (OBS! Har lyckats importera alla gamla inlägg och kommentarer från min förra blogg)
  • Samarbete med bästa MM-Sports kring utvärderingsinlägg med deras produkter.
  • Ska starta en ”Blogcast” där jag kommer intervjua killar och tjejer jag tycker är intressanta. (Har klartecken från några sköningar redan!)
  • Professionell portfolio med mina två fotningar i högupplöst format!
  • Mina intressantaste videoklipp från youtube, enkelt kategoriserat under video-fliken.
  • Information kring bodybuilding, styrketräning, kost, tillskott för nybörjare! (gratis)
  • Tjänster (Ej riktigt klart än) Scheman av olika slag, rådgivning, instruktionsvideos till MYCKET bra priser.
  • Orkar inte skriva nå mer, men det är bara att kika runt på sidan.

YouTube-icon-full_color2014 var som bekant mitt absolut bästa år hittills. Finns inte mycket negativt alls att säga om det, en ny fotning med Marc, höll en bra offseason-form hela året, grymt nöjd med hur jag såg ut på luciapokalen och betygen i skolan är mycket höga. Jag vill utvecklas ännu mer som person, atlet och ”produkt”. Jag kommer utefter tidsramarna att försöka få så många följare som möjligt på sociala medier som G+, YouTube, Instagram och Facebook. Detta gör jag för min egen skull.. Jag vill bli lite större och skapa mig ett lite större namn helt enkelt. Gäller att TAGGA TILL!Logo_Google-Circles_dian-hasan-branding_US-2_zps5dd46031

Så om du undrar vad som hänt med mig om jag börjar blogga mer, dela mer bilder osv osv, då vet du att jag inte fått en stroke eller liknande!

2015 ska alltså bli ett rekordår och jag kommer följa all statistik via google analytics både på youtube, hemsidan, G+. Det blir som roligare att se statistiken dag för dag!

Till sist för att detta inlägg inte ska bli för långt så bjuder jag kollegorna från CBB +180cm på en inspelning från streamen av LP 2014! Mycket nöje ;)