1 Week Out, sista quadspasset! (OBS. VIDEOKLIPP)

Nu är jag framme vid det omtalade ”one week out” för första gången i min ”karriär”.. Det är nu snart, närmare bestämt på måndag, jag börjar med de sista 6 dagars förberedandet.. Detta kommer bli otroligt viktigt och avgörande att det ska fungera om jag ska bli så bra som möjligt!

Ni kommer att få följa mina avgörande drag, steg för steg på måndag och fram till tävlingsdag!
Hur jag tänker, hur jag äter, med vattentömningen osv!

Jag måste skynda mig till kardion nu, vet inte hur det är med tider nu under 4 Juli här i USA!

Återkommer inom kort!
Tack alla !!

Okej, en vecka kvar nu.. Men den kommer säkerligen bli rikigt tung kände jag idag, orkade inte ens 10 minuter i rad på level 15 på trampmaskinen. Tunga steg som fan, dock orkar jag såklart 20 min gång på treadmillen.. Men det går trögare och trögare just nu!

Och nu när jag kom hem vart det lite för sent med mat, åt just och vi måste dra och träna om 20 minuter eftersom gymmet stänger 4 pm idag! Det var riktigt frustrerande att stå och laga käk efter träningen idag, blir alltid så paranoid och tror att musklerna ”brinner” upp under tiden jag står där och inte får i mig något!

Som tur är hade jag tagit en liten gainer med protein och en matsked dextro efter passet! Nu har jag dock lagat ihop en massa käk så att det inte kommer ta lång tid efter quadsen att få i något i magen!

Första målet innehöll kanske lite för lite kolhydrater, men jag gjorde mitt bästa för att snabbt få i mig någonting i alla fall, bilden nedan visar vad jag käkade!

Broccoli, 2 skivor mörkt bröd, 5 äggvitor med 4 äggulor, 3 stora skivor kalkonkött
och en burk tonfisk + Proteinshake.. = MYCKET PROTEIN!

Sedan har min nya World Gym HOOD kommit som jag hade beställt, riktigt skön, stor och mysig! Perfekt för kardio och hemmakvällar framför någon film! =)

Riktigt nöjd!

Nu måste jag ta och göra mig redo för dagens andra pass, får se om jag gör någonting mer än Framsida lår och Vader, det beror helt enkelt på tiden.. OM det blir någonting annat lär det bli som igår, lite lats och kanske lite traps!

Imorgon ska vi dra och köpa mig ett eller två par sköna tights för att träna benen i, har testat Sauls, och det kändes hur bra som helst! Riktigt snyggt också, såg bra ut och gav perfekt stöd i benen på något sätt också.. Får se vilket märke det blir dock.. Antingen Nike eller varför inte Under Armor nu när jag liks är här i Amerkkka!

Återkommer efter passet, fyfan.. Jag har inte ens återhämtat mig från kardion, LÄTT idag! =)

Hoppas alla får en fortsatt fin lördagskväll där hemma!!

Peace!

När jag kom till gymmet och just hade lastat på första vikterna på stången inför squatsen, säger dem i högtalarna att LA Fitness stänger inom 45 minuter.. Då var det bara att sätta igång och snabbt gick det!
Körde endast 3 set på benböjen, första set 102kg, andra 124kg och sista 138kg. Ganska stora ökningar från första till tredje, men det var inga problem faktiskt! =)

Andra övningen var liggande benpressar, börjar direkt med 8 plattor på 20,4, inte så farligt, men jag gillar att gå ner djupt.. Dock ska jag efter dieten börja tänka mindre på att gå ner djupt och försöka öka vikten markant och bygga riktigt! Ska iaf se om jag reagerar bra på det!

Sedan lägger jag på 2 plattor för varje set, och till sista (femte) settet hade jag fullt magasin! (Iaf på det undre magasinet på pressen) xD Det finns potential att lägga på vikter kan jag lova =D

Jag har kört dessa två övningar i stormfart, och snabbare skulle det gå nu när jag var framme i de ”finstilta” övningarna, som benspark och utfallsteg! Dessa körde jag ca 6 set på varje, supersettade efter 3 set på båda övningarna så att det skulle gå snabbt!

Dock under tiden jag vilade när jag körde utfallstegen, började jag med att köra sittande vadpressar xD
Så då när jag tog mina 16 utfallsteg stannade jag vid vadpressarna, körde ett sett, och sedan började jag gå igen!

Efter sittande vadpressarna på fyra set, supersettade jag fem set på stående och då precis när jag vart klar, började ljusen släckas i gymmet och alla vart tvugna att gå ut! Ingen stretchning tänker ni?

John gick in för att handla lite 4th of July mat, så då stog jag och Saul ute på parkeringen, svettiga som fan, och passade på att stretcha!

Gäller att vara kreativ och ta vara på all tid som blir över och som är onödig att kasta bort!

Väl hemma började vi tre ”kapplöpa” (så bra som det nu gick efter ett benpass) upp till lägenheten eftersom den som var först skulle få laga mat först.. Tror nog att John och Saul vart förvånade över min speed, eftersom jag annars brukar vara seg att ta mig till gymmet osv, tar allt i min takt.. Men när det gäller mat, efter träning.. Jävlar, då kommer reptilhjärnan och instinkterna fram xD

Något som var riktigt roligt var att John var den första som kom på att vi hade kommit överrens om tävligen, och han började löpa direkt han slog av motorn, men då jag kom ikapp honom skrek jag ”Hey John! Where’s the food you bought? I think you forgot it in the car”… Då började han skrika, skratta och vände om för att hämta maten!

Jag vann såklart, kan inte svika Sverige i en sådan kamp mot Islännings/Litauen och Amerikanen =D

Aja.. Nu har jag fått skriva av mig lite lätt sådär,
Imorgon är det vila förutom kardion, ska bli ganska skönt, tror jag ska ta och äta ganska mycket för sista gången, för på måndag.. Då börjar det riktiga, avgörande allvaret!!
Kan inte sluta kämpa bara för att jag är i bra form, jag ska vara i bäst form för att vinna!

Talk later,
Kämpa på där hemma!

Fixade att ladda min äldsta träningsvideo från Januari 2009 hemma på USM och Sverige från Facebook istället! (För er som inte redan tittat på den) =)

 • Jimmy

  ”Reptilhjärna och instinkter”
  ”Hey john! Where´s the food you bought?”

  Hahaha! Skrattar högt för mig själv :D
  Din blogg är riktigt jävla bra med alla bilder och videor, och du skriver bra och utförligt!
  Du får fan 5 av 5!! Har aldrig läst en roligare, intressantare blogg.

  45Min benpass med allt det du gjorde, well done! Mina pass brukar ta ungefär lika lång tid fast med några färre set, och benen är min bästa grupp.

 • http://www.blogger.com/profile/08968408018615397429 davidsavenberg

  Haha, jaa jag vet, mina ordval är lite ovanliga helt klart! =D

  Shitt 5/5 är inte så dåligt inte, då är det bara att tacka och ta emot vettu! =)

  Faktiskt, jag trodde aldrig att jag skulle hinna, men det är bara att skruva upp musiken i lurarna och supersetta lite mer så går det. Självklart måste man vilja klara tiden också!

  Är det Jimmy från Umeå antar jag?
  Om det är benen som är bästa gruppen ;)